Πέρασε εργομετρικά και υπογράφει ο Λόπεθ

Πέρασε εργομετρικά και υπογράφει ο Λόπεθ

Gazzetta team
Πέρασε εργομετρικά και υπογράφει ο Λόπεθ

bet365

Ο Κριστιάν Λόπεθ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και αύριο (26/8) θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη.
Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη η οποία προβλέπει διετές συμβόλαιο. Ο Κριστιάν Λόπεθ υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, παράλληλα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τη διευθέτηση των διαδικαστικών ζητημάτων σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Άρη και αύριο (26/8) αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του. Η πρώτη γνωριμία του Ισπανού με τους νέους συμπαίκτες του προβλέπεται να γίνει αύριο (26/8). Είναι ευνόητο ότι δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας η οποία την Πέμπτη (27/8) θα αναχωρήσει με προορισμό την Αυστρία για το φιλικό παιχνίδι με τη Σάλκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα