ΑΕΚ: Μπαίνει στον «πάγο» ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Μπαίνει στον «πάγο» ο Γαλανόπουλος

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μπαίνει στον «πάγο» ο Γαλανόπουλος

bet365

Ο μέσος της ΑΕΚ δεν θα υπολογίζεται από εδώ και πέρα λόγω του θέματος που έχει προκύψει με το συμβόλαιό του.

Το συμβόλαιο του Κώστα Γαλανόπουλου λήγει σε ένα χρόνο και παρά τις επαφές που έχουν γίνει, η απόσταση που χωρίζει οικονομικά σε αυτά που προσφέρει η Ένωση και σε αυτά που ζητάει ο Έλληνας μέσος είναι μεγάλη.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα με το συμβόλαιό του να λήγει και γι' αυτό οι κιτρινόμαυροι βάζουν στον... πάγο τον Γαλανόπουλο.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του. Ο Γαλανόπουλος θα προπονείται κανονικά στα Σπάτα, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει το κλίμα είναι η πλευρά του Γαλανόπουλου να προσεγγίσει την ΑΕΚ και να δεχθεί να ανανεώσει με την πρόταση που του έχει γίνει. Αλλιώς θα παραμένει ανενεργός μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2021.

Ήδη ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει περιπτώσεις κεντρικών μέσων. Μία από αυτές που υπάρχουν είναι και εκείνη του Κάστανου από τη Γιουβέντους, όπως γράφτηκε στην Ιταλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα