Απ' το 3.55 στο 1.80 το «διπλό» του Απόλλωνα στην Ξάνθη!

Book-nomikarios Book-nomikarios
Απ' το 3.55 στο 1.80 το «διπλό» του Απόλλωνα στην Ξάνθη!

bet365

Η αναδιάρθρωση ΔΕΝ έγινε, ορίστηκαν τα μπαράζ Ξάνθης και Απόλλωνα με τα περσινά ρόστερ που είχαν διαλύσει, δημιουργήθηκε ΜΠΑΧΑΛΟ, το οποίο επηρέασε και τις εταιρείες στοιχημάτων που ΔΕΝ μπόρεσαν να προσεγγίσουν με τις πρέπουσες αποδόσεις τον αγώνα. Ο Book-nomikarios αναλύει τα δεδομένα...

ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στο πρώτο μπαράζ για τα πλέι άουτ, για μια θέση στη Super League, η Ξάνθη φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης και θ' ακολουθήσει ρεβάνς στη Ριζούπολη. Ισχύει κανονικά ο κανονισμός του "εκτός έδρας γκολ".

Η Ξάνθη έχει κυρίως παίχτης απ' τις ακαδημίες της, ή εστω αν προτιμάτε από Κ-19 και Κ-17. Ο Πορτογάλος πορτιέρε Σάο Μπέντο που ήταν φέτος αλλαγή με 5 συμμετοχές, ο στράικερ Φασίδης που έπαιξε σε 14 παιχνίδια (είχε και μια γεμάτη σεζόν παλαιότερα στον Αιγινιακό) και ο νεαρός μπακ Θυμιάνης με 2 συμμετοχές φέτος είναι οι... επαγγελματίες της !

Ο κόουτς Μπάμπης Τεννές έχει μόλις 15 ποδοσφαιριστές στη διάθεση και αυτό μαζί με την προσθήκη τριών πιτσιρικάδων. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ το μεσημέρι της Παρασκευής (21/8) ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Αναγνωστόπουλο, Ρώσση, Καραγκούνη, Λαγό, Βιτλή, Πατράλη, Ιωαννίδη, Τσαμπούρη, Βάρκα, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Κολ, Στάγκο, Ρόδη, Χριστόπουλο. Οι τρεις τελευταίοι είναι νεαροί που δεν είχαν συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, ο ένας εξ αυτών θα είναι ο αναπληρωματικός πορτιέρε. Στη ρεβάνς διαθέσιμος θα είναι και ο κόφτης Φατιόν (πρώην Λάρισα) που είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή.

Η γηπεδούχος ομάδα έχει παίξει 2-3 φιλικά έστω με ομάδες της περιοχής της, ώστε να υπάρχει η στοιχειώδης χημεία στην εντεκάδα της. Ο Απόλλωνας έχει να δώσει αγώνα προ της κύρηξης της πανδημίας ! Ωστόσο, στα "χαρτιά" έχει μακράν πιο ποιοτικούς και έμπειρους παίχτες. Ο Τσαμπουρής (34) έχει τεράστια πορεία σε Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης (κυρίως), ο Μπλάζιτς (35) ήταν παίχτης της Λαμίας και της Καλλονής, ο Λαγός (27) έπαιξε στον Παναθηναϊκό και στη Λάρισα, ο αριστερός μπακ Βιτλής έβγαλε μάτια πέρσι στον Ηρακλή Θ. και φέτος ήταν βασικότατος στον Απόλλωνα, ο φορ Ιωαννίδης αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν απ' τη Δόξα Δράμας (παλαιότερα σε Αστέρα Τρίπολης, είχε παίξει και σε Γερμανία, Ουγγαρία), ο μέσος Πατράλης είχε γεμάτες σεζόν σε Δόξα Δρ., Αιγινιακό και Πλατανιά, ο Βάρκας άρεσε φέτος και ως στράικερ και ως δεξί μπακ, ενώ υπάρχει και ο Βραζιλιάνος σταρ μεσοεπιθετικός Τόμας Μπεντινέλι που ήταν με τον Απόλλωνα τόσο στην 1, όσο και στη 2η κατηγορία και να σημειωθεί ότι πέρσι η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε νικήσει την Ξάνθη με 1-0 με γκολ του Τόμας.

Οι τιμές άνοιξαν και πρόσφερα 3.55 το διπλό, πλέον είναι στο 1.80 !

ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ : ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -> 2 (1.80)

ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).