Παναθηναϊκός: Επίσημα τα ματς της ομάδας στο Παναθηναϊκός TV

Παναθηναϊκός: Επίσημα τα ματς της ομάδας στο Παναθηναϊκός TV

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Επίσημα τα ματς της ομάδας στο Παναθηναϊκός TV

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά και την ασύμφορη πρόταση της NOVA, επισημοποίησε πως οι εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα θα μεταδίδονται από την πλατφόρμα του ΠαναθηναϊκόςTV.

Οι «πράσινοι» απέρριψαν την προσφορά που δέχθηκαν από την NOVA για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και προχώρησαν κανονικά το πλάνο τους με την πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κόσμος της ομάδας θα παρακολουθεί τις εντός έδρας αναμετρήσεις του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Το paotv.gr βρίσκεται στον «αέρα» από το πρωί της Πέμπτης και το ΠαναθηναϊκόςTV θα κάνει πρεμιέρα με το φιλικό ματς του Σαββάτου απέναντι στην Μαρκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League 1 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV». Οι φίλαθλοι του συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια έχουν δύο επιλογές:

  • Διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του «Παναθηναϊκός TV», με εγγραφή και καταβολή της αντίστοιχης χρέωσης, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
  • Τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV με on demand διαδικασία.

Η αρχή για το «Παναθηναϊκός TV» θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 18:30 με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρκό, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα