Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Αγιούμπ και θα κάνει μαγνητική

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Αγιούμπ και θα κάνει μαγνητική

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Αγιούμπ και θα κάνει μαγνητική

bet365

Προβλήματα τραυματισμών στον Παναθηναϊκό καθώς δέχθηκε μια κλωτσιά στη γάμπα και αποχώρησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης ενώ ο Γιασίν Αγιούμπ τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική.
Το απόγευμα της Παρασκευής ανέβηκαν για τα καλά οι ρυθμοί και η προπονητική ένταση στον αγωνιστικό χώρο στο «Γ. Καλαφάτης», αφού στο παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο, άπαντες έβαλαν τα πόδια στη… φωτιά. Στην διάρκεια του μίνι τουρνουά στο πλαίσιο της προπόνησης του Παναθηναϊκού δέχθηκε μια κλωτσιά στη γάμπα και αποχώρησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ενώ ο Γιασίν Αγιούμπ τραυματίστηκε και θα υποβληθεί σε μαγνητική.
Στην... μάχη επικράτησαν οι «λευκοί» των Χριστογεώργου, Καρλίτος, Αϊτόρ, Θεοχάρη, Αθανασακόπουλου (μπήκε στη θέση του Κουρμπέλη), Τζαβίδα, Καραγιάννη και το πανηγύρισαν ανάλογα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας σε τρία στάδια και ολοκληρώθηκε μετά από 1,5 ώρα με το παιχνίδι τριών ομάδων. Ατομικό πρόγραμμα με μπάλα ξεκίνησαν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, θεραπεία έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης και ενώ ο Βέλεθ δεν συμμετείχε στο παιχνίδι. Ο Χατζηγιαννάκης δεν συμμετείχε αφού έκανε μαγνητική λόγω ενοχλήσεων στο μηνίσκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα