Ολυμπιακός: Και... ξαφνικά αλλάζει τα 4/5 της άμυνάς του!

Ολυμπιακός: Και... ξαφνικά αλλάζει τα 4/5 της άμυνάς του!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Και... ξαφνικά αλλάζει τα 4/5 της άμυνάς του!

bet365

Ο τραυματισμός του Σα, οι επικείμενες αποχωρήσεις των Τσιμίκα, Σεμέδο και το... αντίο του Ομάρ αλλάζουν τα δεδομένα στην άμυνα του Ολυμπιακού, η οποία πιθανότατα θα διαφoροποιηθεί κατά τα 4/5 της στην εκκίνηση της επόμενης σεζόν!
Mετά και την οριστική συμφωνία μεταξύ Λίβερπουλ και Ολυμπιακού για την πώληση του Κώστα Τσιμίκα και το γεγονός πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει στην Γαλατά υπάρχουν ήδη δύο αποχωρήσεις από τη βασική άμυνα των Πειραιωτών φέτος. Σε αυτές όμως πρέπει να προσθέσουμε και την μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα, που μπορεί να χρειαστεί και δύο μήνες για να επανέλθει πλήρως και το γεγονός ότι παραμένει πολύ πιθανό ο Ρούμπεν Σεμέδο να πουληθεί στην Μπενφίκα.
Με αυτές τις συνθήκες και τις συγκυρίες ο Ολυμπιακός θα έχει σε πρώτο στάδιο στο ξεκίνημα της σεζόν κατά 4/5 αλλαγμένη την άμυνά του καθώς από τους... «παλιούς» βασικούς διαθέσιμος στον Πέδρο Μαρτίνς στην εκκίνηση της σεζόν θα είναι μόνο ο Ουσεϊνού Μπα!
Ο Ολυμπιακός πάντως έχει κινηθεί για να καλύψει άμεσα τα κενά του κυρίως στα δύο άκρα της άμυνάς του, όπου υπάρχουν επιλογές όπως των Ράφαελ, Ίσλα, Μουφί (για το δεξί άκρο), Τράουκο και Ρεμπότσο (για το αριστερό άκρο)
Αν εντός των επόμενων δύο εβδομάδων πωληθεί ο Σεμέδο, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα τον αντικαταστήσει με βασικό στόπερ, καθώς ήδη έχει κάνει έρευνα αγοράς και είναι έτοιμος για την κινήσή του, στην περίπτωση που αποφασιστεί η παραχώρηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού στη Μπενφίκα ή σε άλλη ομάδα. Υπάρχουν περιπτώσεις από τη Γαλλία όπως ο Τζέμερσον της Μονακό, ας μην διαγράψουμε την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου & ενώ στην Πορτογαλία αναφέρθηκε το όνομα του 31χρονου Βραζιλιάνου Αντερλάν Σάντος της Ρίο Αβε.
Οσο για την ευαίσθητη θέση του τερματοφύλακα; Ο Κρίστινσον που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Αλέν που θα αποχωρήσει. Αν ο Μαρτίνς επιμείνει για καλύτερο του Κρίστινσον στους μήνες απουσίας του Σα, ίσως αποκτηθεί ο Σούμπασιτς, όσο ο Πορτογάλος θα είναι στα «πιτς».
  • Ο Τσιμίκας φέτος στον Ολυμπιακό είχε 46 ματς με 7 ασίστ
  • Ο Σα είχε 49 παρουσίες φέτος
  • Ο Σεμέδο είχε 44 ματς με 5 γκολ
  • Ο Ομάρ είχε 47 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ
  • Ο Ουσεϊνού Μπα είχε 28 ματς

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα