Ολυμπιακός: Η... επόμενη μέρα για τον αντί-Τσιμίκα με φαβορί τον Τράουκο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η... επόμενη μέρα για τον αντί-Τσιμίκα με φαβορί τον Τράουκο

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την διάδοχη κατάσταση με τον Κώστα Τσιμίκα με τον Μιγκέλ Τράουκο να συνεχίζει να προβάρει τα ερυθρόλευκα!
Στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού μετά την επικείμενη πώληση του Κώστα Τσιμίκα τα διαθέσιμα αριστερά μπακ είναι ο Φοντέ Καμαρά και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος προπονείται και είναι στην τελική ευθεία της πλήρους επιστροφής του στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι, όταν είχε δοθεί ως δανεικός στη Μαγιόρκα. Εξ αυτών των δύο παικτών ο 22χρονος Καμαρά, ο οποίος εφέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γκαζελέκ Αζαξιό (44 συμμετοχές - 3 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας) ίσως μείνει ως μία εναλλακτική επιλογή.
Από εκεί και πέρα σε πρώτο πλάνο για να κλείσει άμεσα είναι ο Περουβιανός Μιγκέλ Τράουκο. Στα 27 του χρόνια ο Τράουκο είναι αριστερός μπακ χαφ, διεθνής με την πατρίδα του και με εμπειρία σε Βραζιλία και Γαλλία. Φέτος στην Σεντ Ετιέν είχε 24 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ.
Γενικά στον Ολυμπιακό... χτενίζουν την γαλλική και πορτογαλική αγορά για καλές επιλογές και στα δύο άκρα της άμυνας, όπου θέλει ενίσχυση ο πειραϊκός σύλλογος. Στη λίστα των υποψήφιων για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει και ο Πορτογάλος Πέδρο Ρεμπότσο, που έχει συμβόλαιο με τη Γκινγκάμπ και παίζει και ως δεξιός μπακ. Ένας παίκτης που είχε δοθεί δανεικός στην Τουρκία (Μπεσίκτας) και φέτος είχε 18 ματς. Να θυμίσουμε πως Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του Μπρούνο Γκασπάρ που παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας.
Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.
Επίσης οι ημερομηνίες των αγώνων του στα play offs του Champions League είναι οι εξής:

22 και 23 Σεπτεμβρίου: Πρώτος αγώνας των play offs

29 και 30 Σεπτεμβρίου: Δεύτερος αγώνας των play offs

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα