Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τα πρώτα του φιλικά

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τα πρώτα του φιλικά

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τα πρώτα του φιλικά

bet365

Τα πρώτα του φιλικά με ΠΑΟΚ, Βόλο, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Το πρωί του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του Ατρόμητου για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Η αποστολή της ομάδας θα πραγματοποιήσει στα Χάνια Πηλίου το βασικό στάδιο προετοιμασίας όπως έχει ανακοινωθεί με καθημερινές προπονήσεις ενώ θα διεξαχθούν και δυο φιλικά στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Το πρώτο με τον ΠΑΟΚ στις 6 Αυγούστου(19.30) και το δεύτερο με τον Βόλο στις 13 Αυγούστου(19.30).

Με την επιστροφή από το Πήλιο θα δοθεί στους παίκτες διήμερο ρεπό στις 15 και 16 Αυγούστου.

Από εκεί και έπειτα είναι προγραμματισμένα δυο ακόμα φιλικά ενώ οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις για ακόμα τρία μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής οριστικοποιημένα είναι τα φιλικά με ΟΦΗ στις 29 Αυγούστου στο Περιστέρι και με τον Αστέρα Τρίπολης στις 2 Σεπτεμβρίου στην Αρκαδική πόλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα