ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο 22χρονος Πολωνός Γιακούμπ Πιοτρόφσκι (vids)

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο 22χρονος Πολωνός Γιακούμπ Πιοτρόφσκι (vids)

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο 22χρονος Πολωνός Γιακούμπ Πιοτρόφσκι (vids)

bet365

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, μπορεί να έχει παρέα στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν τον συμπατριώτη του μέσο της Γκενκ, Γιακούμπ Πιοτρόφσκι.

Για πρόταση απόκτησης του 22χρονου μέσου της Γκενκ, Γιακούμπ Πιοτρόφσκι, κάνουν λόγο στην Πολωνία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Κριστόφ Στανόφσκι, ο Πολωνός επιτελικός μέσος έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ, που είναι μια από τις επιλογές στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Πιοτρόφσκι αγωνίστηκε δανεικός με τη φανέλα της Μπέβερεν, έκανε 11 συμμετοχές και θέλει να πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα όπου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αγωνιστεί.

Το συμβόλαιό του 22χρονου ποδοσφαιριστή με την Γκενκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Πολωνίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα