«Θύρα 4»: «Η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του Συλλόγου έκλεισε τον κύκλο της»

«Θύρα 4»: «Η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του Συλλόγου έκλεισε τον κύκλο της»

Gazzetta team
«Θύρα 4»: «Η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του Συλλόγου έκλεισε τον κύκλο της»

bet365

O ιστορικός Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ «Θύρα 4», μέσω μακροσκελούς ανακοίνωσης, τοποθετήθηκε για πολλά από τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.

Στην ανακοίνωσή τους οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί της «Θύρας 4» αναφέρονται στην χρονιά που ολοκληρώθηκε χαρακτηρίζοντάς την «περίεργη και ιδιαίτερη απ’ όλες τις απόψεις», επισημαίνουν την αποτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας κάνοντας λόγο για «μεγάλη αδιαφορία, την οποία εκλαμβάνουμε ως ασέβεια», τοποθετούνται για το θέμα με τις ληγμένες κάρτες υγείας, αλλά και για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η «Θύρα 4» (ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ) αναφέρει:

«Η φετινή ομάδα σε μεγάλο βαθμό αποτελούνταν από τους ίδιους ανθρώπους που μας χάρισαν τα τελευταία χρόνια ασύλληπτες χαρές, χωρίς το βασικό της αρχιτέκτονα. Η εικόνα της όμως, απείχε χιλιόμετρα από την προηγούμενη. Αυτό που είδαμε εν τέλει ήταν μία παντελής έλλειψη επαγγελματισμού, ένα ξενέρωμα – άδειασμα (θαρρείς κι η ομάδα κατέκτησε 20 και όχι 5 τίτλους) και μεγάλη αδιαφορία, την οποία εκλαμβάνουμε ως ασέβεια. Όλα αυτά συνιστούν αποτυχία και χρεώνονται σε όλους όσοι σχετίζονται με το αγωνιστικό τμήμα. Όπως αποδείχτηκε, η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του Συλλόγου (την οποία και από εδώ, με απόλυτη ειλικρίνεια, ξαναευχαριστούμε) έκλεισε τον κύκλο της.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα και ενημερώνουμε τους πάντες, όπως αθλητές που σχολιάζουν στη μάστιγα της εποχής, τα social media, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα υπάρχει και χωρίς τον Πασχαλάκη, και χωρίς τον Βιεϊρίνια, όπως συνέχισε να υπάρχει μετά από τόσες και τόσες φυγές, τρυπήματα, περήφανες πωλήσεις και πουλήματα.

Η νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένουμε από τους αρμόδιους ξεκάθαρο πλάνο για το αγωνιστικό. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε όσους απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα, όποιοι κι αν είναι αυτοί, χωρίς προσωπολατρίες και χωρίς αφορισμούς».

Και συνεχίζει τονίζοντας:

«Ως Θύρα 4, έχουμε εκφράσει πολλές φορές τη θέση μας για το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ.. Δεν θα επεκταθούμε αναλυτικά στην παρούσα ανακοίνωση, αλλά θα αφιερώσουμε στο θέμα το χρόνο και την έκταση που του αρμόζει. Απαιτούμε όμως, κι αυτό το λέμε και τώρα, από όλους τους εμπλεκομένους στο θέμα του γηπέδου, την απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Στο θέμα αυτό δεν θα συγχωρήσουμε ούτε ορθογραφικό λάθος. Ο έλεγχος από το Σύνδεσμο, που είναι θεματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ., όπως και όλοι οι Σύνδεσμοι, θα είναι ενδελεχής και συνεχής.

Από την φτώχεια ως τα πλούτη, από τις ήττες στις νίκες, από τους τίτλους ως τους αποκλεισμούς, από το Συντριβάνι ως την Τούμπα που χτίσαν με τα χέρια τους, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα αυτοί που παραμένουν πιστά και ανιδιοτελώς δίπλα στην ιδέα του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. . Με αυτούς και ως αυτοί πορευόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα