ΠΑΟΚ: Ο απολογισμός του Αουγκούστο (vid)

ΠΑΟΚ: Ο απολογισμός του Αουγκούστο (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο απολογισμός του Αουγκούστο (vid)

bet365

O Ντάγκλας Αουγκούστο έκανε τον προσωπικό απολογισμό, μέσω ανάρτησης του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, για την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ολοκλήρωσε μ’ έναν σοβαρό τραυματισμό την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος δεν στέκεται σ’ αυτό μιλώντας για τις εμπειρίες που αποκόμισε.

«Ήταν η πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ, η πρώτη μου σεζόν μακριά από την Βραζιλία και νομίζω ότι πήγε πολύ καλά. Μια αξιολάτρευτη πόλη και μια υπέροχη χώρα που με υποδέχθηκε πολύ καλά. Σίγουρα, έχω να βελτιωθώ σε πολλά ακόμη και είμαι σίγουρος ότι όσα έμαθα στην πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ θα με βοηθήσουν πολύ», έγραψε στο συνοδευτικό κείμενο του video που ανέβασε στο Instagram, με στιγμές από την πρώτη του χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

It was my first season at Paok, my first season outside Brazil, and I think it went very well. A lovelly city, a country that receive us very well. For sure, I have some improvements to do and I am sure that everything that I learned in this first season on Paok will help me a lot! Foi minha primeira temporada no Paok, minha primeira temporada fora do Brasil, e acho que correu muito bem. Uma cidade encantadora, um país que nos recebe muito bem. Com certeza, tenho algumas melhorias a fazer e tenho certeza de que tudo o que aprendi nesta primeira temporada no Paok vai me ajudar muito! @brunovilla23

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Douglas Augusto (@douglasaugusto_08) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα