Παναθηναϊκός: Επέμβαση ο Πούγγουρας, έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας!

Παναθηναϊκός: Επέμβαση ο Πούγγουρας, έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επέμβαση ο Πούγγουρας, έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας!

bet365

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το σύνδρομο κοιλιακών και αναμένεται να είναι πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας ήταν σαφώς η αποκάλυψη του φετινού Παναθηναϊκού και «ανάγκασε» τον σύλλογο να του επεκτείνει πρόσφατα το συμβόλαιο και να τον «δέσει» στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν τέθηκε νοκ-άουτ λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Ο Έλληνας στόπερ ακολουθούσε συντηρητική αγωγή, ωστόσο, προτιμήθηκε η λύση της άμεσης επέμβασης για να τελειώνει μια και καλή με αυτό το θέμα που τον κρατούσε πίσω. Η επέμβαση που έγινε από κορυφαίο ειδικό γιατρό επί του θέματος σύμφωνα με πληροφορίες κρίνεται επιτυχημένη και ο 25χρονος άσος θα είναι έτοιμος σε λιγότερο από ένα μήνα, στην έναρξη της «πράσινης» προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα