Πάθος είχε, γκολ έβαλε, δοκάρι είχε! Κάρτες υγείας όμως δεν…

Πάθος είχε, γκολ έβαλε, δοκάρι είχε! Κάρτες υγείας όμως δεν…

Πάθος είχε, γκολ έβαλε, δοκάρι είχε! Κάρτες υγείας όμως δεν…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα που προέκυψαν χθες στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι αναγκασμένος να περάσει άλλη μία δύσκολη περίοδο σε όλους τους τομείς.

ΠΑΟΚ! Έτσι απλά… Και πάμε να δούμε ποιος μπορεί να τον ξεσκίσει περισσότερο τον ΠΑΟΚ και με μεγαλύτερο μένος! Όλοι μα όλοι κάνουν την προσπάθειά τους… Απλά κάποιοι είναι απέναντι και εξ’ ορισμού θέλουν να τον ξεσκίσουν, κάποιοι που είναι μέσα είναι περαστικοί και αύριο θα έχουν εξαφανιστεί, αλλά… όλοι οι άλλοι; Όλοι όσοι ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΟΚ, έχουν μια ευθύνη παραπάνω να τον υπερασπιστούν και να τον στηρίξουν στα δύσκολα.

Είναι δύσκολο να μπουν όλα σε μία σειρά! Ξεκινώντας εντελώς ανάποδα και από το τέλος της χρονιάς που έρχεται το βράδυ της Κυριακής, το χειρότερο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι αυτή η πολύ κακή σεζόν, δεν μπορεί να τελειώσει εδώ! Όλα όσα έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται θα τον ταλαιπωρήσουν και του χρόνου! Αυτό είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα και πρέπει όσοι μείνουν, να καταβάλουν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να καθαρίσουν το μυαλό τους, λαμβάνοντας τόσες πολλές και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ΠΑΕ και της ομάδας σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά τονίζονται μια και… όπου και αν τερματίσει η ομάδα, όπου και όποτε κι’ αν παίξει η ομάδα στην Ευρώπη, ο χρόνος των 30 ή των 45 ημερών που θα μεσολαβήσει μέχρι να ξαναμπεί στο γήπεδο, είναι ελάχιστος έτσι ώστε να διευθετηθούν όλα τα ανοικτά μέτωπα για να μπει σε μία σωστή σειρά η ΠΑΕ και το αγωνιστικό.

Ας επιστρέψουμε στο σήμερα…

Χθες στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ πέρασε έναν ακόμη τελικό χωρίς να δεχθεί γκολ και φάση! Δυστυχώς, σε αντίθεση με άλλους τελικούς, χθες δεν κατάφερε να κερδίσει. Όπως ακριβώς το γράφαμε, το τακτικό κομμάτι ήρθε σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το μαχητικό πνεύμα που έβγαλαν οι εναπομείναντες. Αυτός ο ΠΑΟΚ του Μιχαηλίδη και του Τζόλη, ο ΠΑΟΚ με Μιχάι, Ροντρίγκο, Εσίτι και όσους ακόμη υγιείς απέμειναν, έδωσε τεράστια μάχη απέναντι στη φορμαρισμένη και πληρέστατη ΑΕΚ. Μάχη σώμα με σώμα που έφερε το 0-0 αφού δεν μέτρησε το πεντακάθαρο γκολ του Άκπομ στο πρώτο ημίχρονο, τότε που με μία κίνηση κάλυψε την μπάλα και το χώρο του, αλλά ο Ολλανδός βιάστηκε και σφύριξε χωρίς να ξαναδεί τη φάση, ένα αποτέλεσμα που έμεινε επειδή και ο Στοχ δεν σημάδεψε λίγα εκατοστά πιο κάτω στο 85΄.

Και ενώ οι παίκτες και ο προπονητής χάρηκαν γιατί η ύστατη προσπάθειά τους στο τέλος της χρονιάς έφερνε τον ΠΑΟΚ κοντά στην επίτευξη του τελευταίου στόχου, κάποιος είχε ξεχάσει να θεωρήσει τις κάρτες υγείας!

Ας ξεκινήσω από τα αυτονόητα: Ντροπή και ξεφτίλα! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κάτι τέτοιο που ξεφτιλίζει τον ΠΑΟΚ.

Δεν πρόκειται όμως να σταθώ στο ένα πρόσωπο που ευθύνεται ή στο άλλο που από ευθιξία ανέλαβε τη συνολική ευθύνη και παραιτήθηκε. ΟΛΟΙ στον ΠΑΟΚ ξέρουν καλά ότι η ευθύνη για ΟΛΑ όσα έγιναν γύρω και μέσα στο ιατρικό τημ εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα, δεν μπορεί να βαραίνει ένα άτομο. Όλη αυτή τη χαλαρότητα σε πράγματα που όλοι έβλεπαν και δεν αντιμετώπιζαν αποφασιστικά εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να την πλήρωσαν πολύ ακριβά! Γενικώς η χαλαρότητα στοίχισε πάρα πολύ στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι ένα πάθημα που πρέπει να γίνει μάθημα.

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να κάνει ό τι θέλει με την ένσταση! Έχει πλάκα που ο ΠΑΟΚ με το χθεσινό του έγκλημα, έβαλε σε μπελάδες τον Ολυμπιακό που ψάχνει να δει ποιος δεν διαπίστωσε την παράβαση που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, αλλά και την ΑΕΚ που πρέπει να ζυγίσει πολλές καταστάσεις και να πάρει μία δύσκολη-σύνθετη απόφαση.

* Τελικά όλοι εσείς που κοροϊδεύατε τον Φερέιρα για το βιβλίο, τα μάθατε τα νέα; Ο Πορτογάλος ανακάλεσε! Τώρα λέει ότι… θα γράψει εγκυκλοπαίδεια! (Αυτό είναι άσχετο με τους τομείς που εκείνος απέτυχε και για τους οποίους θα κριθεί. Αλλά όποιος έβγαζε εμπάθεια απέναντί του, κάτι θα κατάλαβε από όσα και εκείνος πέρασε φέτος…).

Κλείνοντας…

ΠΑΟΚ! Έτσι απλά… Και πάμε να δούμε ποιος μπορεί να τον ξεσκίσει περισσότερο τον ΠΑΟΚ και με μεγαλύτερο μένος! Ας το συνεχίσουμε και συγνώμη από όποιον διέκοψα για να γράψω κάτι άλλο που δεν «πουλάει» σε τέτοια ημέρα μίσους απέναντι στον ΠΑΟΚ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.