ΟΦΗ: Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
ΟΦΗ: Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Έξι οι απουσίες για τον Γιώργο Σίμο ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, σε ένα ματς στο οποίο ο Γιώργος Σίμος έχει αρκετές απουσίες.

Ο Σωτηρίου θα μπει στο χειρουργείο την Παρασκευή και δεν υπολογίζεται. Τιμωρημένοι είναι οι Νέιρα και Φιγκεϊρέδο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μεγιάδο, Μάνος και Μίγγος.

Στην προπόνηση της Τρίτης, εκτός από τον Σωτηρίου, ο οποίος έκανε θεραπεία, ο Σόουζα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τσιλιανίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέδο, Βίκτορ, Βαφέας, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Βαζ, Στάικος, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Μπράουν, Περδίκης, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα