Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό βίντεο πριν τον «τελικό» της Νέας Σμύρνης (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό βίντεο πριν τον «τελικό» της Νέας Σμύρνης (vid)

bet365

Οι παίκτες των «κυανοκίτρινων»… ντοπαρίστηκαν από τους δικούς τους ανθρώπους πριν τη σέντρα του σαββατιάτικου αγώνα και οι στιγμές ήταν μοναδικές
Τους κόπους μίας χρονιάς έπαιξε το Σάββατο (11/7) ο Παναιτωλικός στη Νέα Σμύρνη και η νίκη του με 2-0 του εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία.
Τα «καναρίνια» έκαναν το καλύτερό τους ματς στα play out και κέρδισαν έναν αγώνα «τελικό», δείχνοντας εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Το «γιατί» ίσως και να βρίσκεται στα όσα διαδραματίστηκαν στο ξενοδοχείο, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το γήπεδο.
Οι «κυανοκίτρινοι» είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο όπου πρωταγωνιστούσαν οι «άνθρωποι» όλων των παικτών. Οι ποδοσφαιριστές είδαν τις συντρόφους τους, τα παιδιά τους, τα αδέρφια τους, τους γονείς τους ή και φίλους τους να τους παροτρύνουν να κερδίσουν και να μείνουν στη Super League. Το αρχικό ξάφνιασμα ακολούθησε η συγκίνηση. Ορισμένοι δάκρυσαν, άλλοι άρχισαν να φωνάζουν και η ολοκλήρωση της προβολής βρήκε όλους με το μάτι να γυαλίζει.
Η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο και είναι… συγκλονιστικό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο αγώνας του Σαββάτου στη Ν. Σμύρνη καθόριζε την τύχη του Παναιτωλικού. Και κανείς δεν άφησε… στην τύχη του τον συγκεκριμένο αγώνα. Όσοι συμμετείχαν στην αποστολή γνώριζαν ότι έπρεπε να παίξουν για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, τη φανέλα και την ιστορία του, το Αγρίνιο, τους φιλάθλους. Καλούνταν να αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι αυτή η ομάδα αξίζει να συνεχίσει την πορεία της στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Να παίξουν για τους εαυτούς τους και για τους δικούς τους ανθρώπους, που τους εμπιστεύονται και νιώθουν περηφάνεια. Γονείς, αδέλφια, σύζυγοι και σύντροφοι, παιδιά, φίλοι των ποδοσφαιριστών μας, στάθηκαν στο πλάι τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.
Λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο της Ν. Σμύρνης, τους περίμενε μια έκπληξη. Ένα βίντεο που περιείχε τις προτροπές των δικών τους ανθρώπων. Στο τέλος της προβολής τα βλέμματα των ποδοσφαιριστών έδειχναν τι θα ακολουθήσει.
Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα