Μαρτίνς: «Τώρα το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι αλλιώς...»

Μαρτίνς: «Τώρα το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι αλλιώς...»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Τώρα το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι αλλιώς...»

bet365

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης (20:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Off, μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως περιμένει μία διαφορετική εικόνα από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο Φάληρο με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, προκειμένου να συνεχίσει το αήττητο σερί που τρέχει στο πρωτάθλημα εδώ και 43 αγώνες.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, μέσω των δηλώσεων που πραγματοποίησε στην κάμερα της NOVA, ξεκαθάρισε πως περιμένει απόψε (12/07, 20:00), έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ.

«Νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με εκείνο που παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ ερχόταν τότε με ένα πλεονέκτημα και η στρατηγική ήταν τελείως διαφορετική. Για να προστατεύσει το πλεονέκτημα αυτό, που είχε, του ενός γκολ. Τώρα πιστεύω ότι θα έρθει με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Ίσως για να ρισκάρει περισσότερο. Και για να κυνηγήσει τη νίκη.

Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα, σε σχέση με το ματς Κυπέλλου. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν περνάει μία εύκολη φάση, όμως έτσι είναι το πρωτάθλημα. Έτσι είναι οι φάσεις που περνάνε οι ομάδες. Και αυτή τη στιγμή, παρότι δεν βρίσκεται σε καλή φάση, έχει ποιοτικούς παίκτες και πολλά πράγματα να αποδείξει. Επομένως θα κυνηγήσει τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα