Αυγενάκης: «Προχωράμε το έργο των 890.000 ευρώ για το Αλκαζάρ»

Αυγενάκης: «Προχωράμε το έργο των 890.000 ευρώ για το Αλκαζάρ»

Gazzetta team
Αυγενάκης: «Προχωράμε το έργο των 890.000 ευρώ για το Αλκαζάρ»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στη Λάρισα και ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Αλκαζάρ με το ποσό των 890.000 ευρώ.

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΛ θα επιστρέψει στο Αλκαζάρ, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της πως τα έξοδα για την ανακατασκευή θα τα καλύψει η Περιφέρεια.

Την Παρασκευή βρέθηκε στη Λάρισα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Στη συνάντηση αυτή ανακοινώθηκε η διάθεση του ποσού των 890.000 ευρώ για την αναβάθμιση του Αλκαζάρ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε μεταξύ άλλων μετά τη συνάντηση:

«Προχωράμε το έργο των 890.000 ευρώ για το Αλκαζάρ αλλά και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων για την αναβάθμιση και την εκσυγχρόνιση εγκαταστάσεων που παραδίδονται στους αθλητές και στα ερασιτεχνικά σωματεία. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι για μας η βάση του αθλητικού οικοδομήματος και όσο σωστές αθλητικές εγκαταστάσεις έχουμε άλλο τόσο αναπτύσσεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα