Αυγενάκης: «Η UEFA χειροκροτεί τον άρτιο φάκελο μας και ο ρίψασπις της ΕΠΟ υπονομεύει»

Gazzetta team
Αυγενάκης: «Η UEFA χειροκροτεί τον άρτιο φάκελο μας και ο ρίψασπις της ΕΠΟ υπονομεύει»

bet365

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, με νέα του τοποθέτηση εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της ΕΠΟ, με αφορμή την ελληνική υποψηφιότητα για τον τελικό του Conference League.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τα έβαλε γι' ακόμα μία φορά με την Ομοσπονδία, λόγω της πιθανότητας απόσυρσης της ελληνικής υποψηφιότητας για τον τελικό του Conference League στο Παγκρήτιο Στάδιο.

«Εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης του Παγκρήτιου, τρέχει η δημοπράτηση στεγάστρου, υπογράφεται Μνημόνιο Συνεργασίας ΓΓΑ-Δήμου Ηρακλείου για κάλυψη όποιου επιπλέον κόστους, χειροκροτεί η UEFA τον άρτιο φάκελο διεκδίκησης & ο ρίψασπις της ΕΠΟ υπονομεύει...», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα