Η στήριξη της ΑΕΚ και του Λόπες στον νεαρό Σαρδέλη

Η στήριξη της ΑΕΚ και του Λόπες στον νεαρό Σαρδέλη

Gazzetta team
Η στήριξη της ΑΕΚ και του Λόπες στον νεαρό Σαρδέλη

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στον νεαρό Γιάννη Σαρδέλη μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, ενώ σημαντική στήριξη είχε και από τον Έλντερ Λόπες.

Ο Γιάννης Σαρδέλης υπέστη κάταγμα κνήμης στην προπόνηση της ΑΕΚ και θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη από το Ιατρικό Κέντρο. Η αποθεραπεία του θα διαρκέσει τρεις μήνες, ωστόσο παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο ίδιος βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Μάσιμο Καρέρα του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στις δηλώσεις του, ενώ γενικότερα μαζί του έχουν επικοινωνήσει οι περισσότεροι συμπαίκτες του, καθώς ο τραυματισμός του έχει προκαλέσει στενοχώρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ που είναι στο πλευρό του.

Μάλιστα, μεγάλη ψυχολογική στήριξη είχε και από τον Έλντερ Λόπες, του οποίου ο νεαρός παίκτης της Ένωσης αποτελεί συμπάθεια. Ο Λόπες έμεινε δίπλα στον Σαρδέλη όσο πονούσε το βράδυ της Δευτέρας μέχρι να μεταφερθεί στο Ιατρικό Κέντρο, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Είσαι παικτάρα. Να μην φοβάσαι τίποτα. Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δυνατός όταν θα γυρίσεις. Έχω περάσει και εγώ σοβαρό τραυματισμό αλλά είμαι και πάλι εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα