Παναθηναϊκός: Βασικός ο Αλεξανδρόπουλος εναντίον του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Βασικός ο Αλεξανδρόπουλος εναντίον του Ολυμπιακού

bet365

Με τον 19χρονο Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, πιθανότατα σε διάταξη 4-3-3 παρατάσσει ο Δώνης το Τριφύλλι.

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Δώνης εμπιστεύεται θέση βασικού σε ντέρμπι στον 19χρονο μέσο Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον του Ολυμπιακού: Διούδης - Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος - Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος - Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Eκ πρώτης όψεως η διάταξη... φαίνεται να είναι 4-3-3 (με Κουρμπέλη αμυντικό χαφ και "οκτάρια" Ανουάρ - Αλεξανδρόπουλο), όμως ας μην αποκλείσουμε και το 3-5-2, με Μακέντα - Χατζηγιοβάνη επιθετικό δίδυμο.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Κολοβός, Μπεκ, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Περέα, Καμπετσής, Ζαγαρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα