Εκτός αποστολής ο Τσιμίκας για να πάρει ανάσες

Gazzetta team
Χωρίς τον Κώστα Τσιμίκα, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (05/07, 21:30) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακή (05/07, 21:30) με τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Από την αποστολή απουσιάζει ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον ξεκουράσει για τα επόμενα παιχνίδια, μιας και μέχρι τώρα δεν έχει λείψει λεπτό από την έναρξη των Play Off.

Ο Μαρτίνς δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν χρησιμοποιήθηκε ούτως ή άλλως στο προηγούμενο παιχνίδι. Από την άλλη, στην 22αδα συμπεριλήφθηκε ο ο νεαρός χαφ Γιώργος Ξενιτίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί