Αστέρας Τρίπολης: Ο Αντζουλάς «έφαγε» τον Μουνάφο για τον τίτλο του MVP (pic)

Αστέρας Τρίπολης: Ο Αντζουλάς «έφαγε» τον Μουνάφο για τον τίτλο του MVP (pic)

bet365

Ο κόσμος του Αστέρα προτίμησε τον νεαρό Γιώργο Αντζουλά αντί του Μουνάφο παρόλο που ο αρχηγός ήταν κι ο σκόρερ του 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μπορεί ο Χουάν Μουνάφο να ήταν ο σκόρερ στο 1-1 με τον Παναιτωλικό αλλά ο Γιώργος Αντζουλάς αναδείχτηκε MVP για τους «κιτρινομπλέ» στην εν λόγω αναμέτρηση.

H ενημέρωση των Αρκάδων:

«Ο διαγωνισμός για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκε. Ο Γιώργος Αντζουλάς, για την εμφάνισή του στον αγώνα των play out με τον Παναιτωλικό με ποσοστό 60% αναδείχθηκε ως ο BADOUNAS MVP της εβδομάδας.

Θυμίζουμε ότι κάθε μήνα θα αναδεικνύεται ο BADOUNAS MVP Of The Month. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ που στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 θα έχει ψηφιστεί τις περισσότερες φορές ως ο BADOUNAS MVP του μήνα, θα αναδειχθεί ο DIAMOND BADOUNAS MVP και θα παραλάβει από την εταιρία Badounas Jewelry ένα διαμάντι 0.50 καρατίων, που θα συμβολίζει τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της επιχείρησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα