Απάντηση Αντωνίου στον Κούγια: «Προτού βάλει λόγια στο στόμα μου, να διαβάσει όσα έχω πει για το ποδόσφαιρο» (pic)

Gazzetta team
Απάντηση Αντωνίου στον Κούγια: «Προτού βάλει λόγια στο στόμα μου, να διαβάσει όσα έχω πει για το ποδόσφαιρο» (pic)

bet365

Ο πρώην αρχηγός της Κ-19 της Λαμίας, απάντησε σε όσα είπε για εκείνον ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του, ζητώντας του να διαβάσει πρώτα όσα έχει πει πριν μιλήσει.

Ο πόλεμος ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και το αφεντικό της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου συνεχίζεται με την... μπάλα να παίρνει και τον πρώην αρχηγό της Κ-19 της Λαμίας, Πάνο Αντωνίου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λαμίας ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, να καταπιάνεται από αυτό και να τον αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τον ιδιοκτήτη της Λαμίας.

Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής, τοποθετήθηκε σχετικά μέσω Instagram, γράφοντας: «Θα παρακαλούσα τον κύριο Κούγια! Και τον κάθε κύριο Κούγια! Προτού βάλει λόγια στο στόμα μου να κάνει τον κόπο να διαβάσει τα όσα έχω γράψει για το ποδόσφαιρο γιατί αυτά που διάβασα σήμερα δεν τα έχω πει ποτέ και είναι τουλάχιστον προσβλητικό!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα