Μπότος: «Όσοι μπουν με τον Ολυμπιακό θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό»

Gazzetta team
Μπότος: «Όσοι μπουν με τον Ολυμπιακό θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό»

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Φοίβος Μπότος μίλησε για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπότος στη NOVA:

Για την επιστροφή του μετά την επέμβαση στο γόνατο; «Ενας καθαρισμός ήταν. Μια μικρή επέμβαση. Όλα καλά».

Για την πρόκριση επί του Άρη; «Δύσκολο παιχνίδι. Πάντα ο Άρης είναι δυνατός. Ακόμη και χωρίς κόσμο είναι η έδρα του. Είναι καυτή έδρα. Τα καταφέραμε όμως… Μας άξιζε η πρόκριση. Ειλικρινά πίστευα μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι θα περάσουμε. Και η σέντρα του Παουλίνιο ήταν εξαιρετική και το γκολ του Λιβάγια. Παικτάρα…»

Για τον τελικό Κυπέλλου; «Μετά από τους χαμένους τελικούς με τον ΠΑΟΚ, νομίζω φέτος είναι η σειρά μας».

Για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; «Κυνηγάμε το Κύπελλο και τη 2η θέση, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι καλά, αλλά κι εμείς νομίζω μετά και την πρόκριση έχουμε δείξει καλό πρόσωπο. Νομίζω θα πάμε καλά».

Για την κούραση και τις απουσίες; «Λείπουν κάποιοι πολύ σημαντικοί παίκτες, ωστόσο όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ο προπονητής τους βλέπει όλους. Οσοι μπουν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό»

Για τον Ολυμπιακό; «Είναι καλή ομάδα. Το ξέρουμε, αλλά νομίζω θα τους κερδίσουμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα