ΑΕΛ: Ξεκίνησε ο έλεγχος κοστολόγησης για την ανακατασκευή του Αλκαζάρ

ΑΕΛ: Ξεκίνησε ο έλεγχος κοστολόγησης για την ανακατασκευή του Αλκαζάρ

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ξεκίνησε ο έλεγχος κοστολόγησης για την ανακατασκευή του Αλκαζάρ

bet365

Η ΑΕΛ έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο Αλκαζάρ, την φυσική της έδρα και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος κοστολόγησης της ανακατασκευής του συγκεκριμένου γηπέδου.
Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Το Νοέμβριο του 2010 η ΑΕΛ έκανε την πρώτη εμφάνιση στο νέο γήπεδό της το AEL FC Arena. Εννιά χρόνια μετά οι... βυσσινί και μετά τις όποιες διαφωνίες υπήρξαν ανάμεσα στους Κούγια και Πηλαδάκη στον οποίο ανήκει το γήπεδο, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο Αλκαζάρ, στην φυσική τους έδρα.

Η απόφαση έχει ήδη παρθεί και αυτό που μένει είναι να δούμε αν όντως γίνει πραγματικότητα. Το σίγουρο πάντως είναι πως ήδη έχει αρχίσει ο έλεγχος κοστολόγησης της ανακατασκευής του συγκεκριμένου γηπέδου, όπως τόνισε και η ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες ελέγχου και κοστολόγησης των έργων που θα απαιτηθούν για την ανακατασκευή του Σταδίου Αλκαζάρ.

Την Παρασκευή 19/6 επιτροπή αποτελούμενη από τον Οικονομικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Χριστακόπουλο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δημότσιο, τον συνιδιοκτήτη της εταιρείας Hellasod με τους εξελιγμένους χλοοτάπητες κ. Κόκκοβα, τον Διευθυντή του ΕΑΚΛ κ. Μακρίδη και τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΑΚΛ κ. Τσουκαρέλλα πραγματοποίησε αυτοψία σε όλους τους χώρους του Σταδίου Αλκαζάρ, δίνοντας μια πρώτη εικόνα για τις απαιτήσεις της ανακαίνισης.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα αυτοψία με τη συμμετοχή εξειδικευμένων συνεργατών που θα αφορούν στα συστήματα πρόσβασης και εποπτείας (τουρνικέ, κάμερες, access control και matrix).

Ως την Παρασκευή αναμένεται η μελέτη - πρόταση των Πολιτικών Μηχανικών για την ανακατασκευή των χώρων των αποδυτηρίων και της καταπακτής.

Τέλος σε σημερινή επικοινωνία με τη διοίκηση του Σταδίου υπήρξε η ενημέρωση ότι η Νομική Υπηρεσία του ΕΑΚΛ επεξεργάζεται το συμφωνητικό για την παραχώρηση του Σταδίου Αλκαζάρ στην ΠΑΕ ΑΕΛ με τη διαδικασία του κατεπείγοντος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα