Φαν Ράιν: Παναθηναϊκός και Μακάμπι Χάιφα τον θέλουν (vids)

Φαν Ράιν: Παναθηναϊκός και Μακάμπι Χάιφα τον θέλουν (vids)

Gazzetta team
Φαν Ράιν: Παναθηναϊκός και Μακάμπι Χάιφα τον θέλουν (vids)

bet365

Ολλανδικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρικάρντο Φαν Ράιν που έμεινε ελεύθερος από την Χέρενφεεν και απέρριψε πρόταση από την Ντεν Χααγκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «voetbalnieuws», ο 29χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται στη λίστα του «τριφυλλιού».

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει μείνει πλέον ελεύθερος από την Χέρενφεεν, πρόσφατα απέρριψε πρόταση από την Ντεν Χααγκ και φαίνεται ότι σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το ολλανδικό πρωτάθλημα.

«Μαζί με τον Παναθηναϊκό, όπου θα συναντήσει τους Αγιούμπ και Σένκεφελντ, ενδιαφέρεται και η Μακάμπι για την απόκτησή του» τονίζει το ολλανδικό Μέσο.

Ο Φαν Ράιν αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Άγιαξ φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα, έπειτα μεταπήδησε για λίγο στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μπριζ, όμως έκανε ξανά τη διαδρομή πίσω προς την Ολλανδία. Έχει παίξει και στην Άλκμααρ, ενώ, στην Χέρενφεεν βρέθηκε για έναν χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα