Παναθηναϊκός: Έτσι θα είναι το ανακαινισμένο «Γεώργιος Καλαφάτης»!

Παναθηναϊκός: Έτσι θα είναι το ανακαινισμένο «Γεώργιος Καλαφάτης»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έτσι θα είναι το ανακαινισμένο «Γεώργιος Καλαφάτης»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανακαίνιση του «Γεώργιος Καλαφάτης» και το gazzetta.gr καταγράφει τις αλλαγές που θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού».

Το προπονητικό κέντρο για κάθε ποδοσφαιρικό σύλλογο που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και τους εργαζομένους. Μετά την φυγή από την Παιανία και την αγορά του «Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός δεν είχε καταφέρει να φτάσει το νέο του προπονητικό κέντρο σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Όχι το θέμα, δεν ήταν οικονομικό αλλά θέμα φιλοσοφίας και προτεραιότητας. Με τα χρήματα που έχει… πετάξει από το παράθυρο τα χρόνια του ο Γιάννης Αλαφούζος για μεταγραφές, θα είχε αυτή την στιγμή με το 1/10 αυτών, ένα υπερσύγχρονο κέντρο. Είπαμε, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και σωστής ποδοσφαιρικής λογικής.

Το τελευταίο διάστημα, χάρη στις ενέργειες του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, το «Καλαφάτης» αλλάζει πρόσωπο και έρχεται πιο κοντά σε αυτό που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός. Η ανακαίνιση, η βελτίωση, η αναβάθμιση του προπονητικού έγινε προτεραιότητα και πλέον μπαίνει σε φάση υλοποίησης, έχοντας την υπογραφή της Coco mat, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η «πράσινη» ΠΑΕ.

Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει η ανακαίνιση, τι αλλάζει στο Κορωπί:

  • Θα δημιουργηθεί ένα νέος χώρος, αποκλειστικά για την πρώτη ομάδα, απομονωμένος από το υπόλοιπο προπονητικό. Ένα lounge, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Θα έχει αναπαυτικούς καναπέδες, πολυθρόνες για ύπνο και θα είναι ένας χώρος ιδανικός για τους ποδοσφαιριστές, κάτι που θα κάνει πιο ευχάριστη την παραμονή τους στο «Καλαφάτης».
  • Οι ξενώνες που φιλοξενούν τους πιτσιρικάδες της ακαδημίας θα φτιαχτούν από την αρχή και θα αποκτήσουν νέα, σαφώς πιο όμορφη εικόνα.
  • Θα αλλάξει η όψη του εστιατορίου, το οποίο θα αναβαθμιστεί και αυτό και θα τεθεί στην διάθεση των παικτών και των υπαλλήλων, ανανεωμένο προς το καλύτερο.
  • Θα δημιουργηθούν νέα γραφεία για τους προπονητές, τους διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στο προπονητικό.
  • Θα δημιουργηθεί ειδική αίθουσα για το PAO LAB, το οποίο αποτελεί την καλύτερη δυνατή κίνηση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια για το ποδοσφαιρικό τμήμα και αφορά την πρόληψη τραυματισμών και την αποκατάσταση από αυτούς, μέσα από ειδικά μηχανήματα και επιστημονική καταγραφή των δεδομένων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα