Βέρντε: «Ήταν μια ΑΕΚ όπως πριν τη διακοπή, φίλος μου ο Βράνιες»

Gazzetta team
Βέρντε: «Ήταν μια ΑΕΚ όπως πριν τη διακοπή, φίλος μου ο Βράνιες»

bet365

Ο Ιταλός εξτρέμ τόνισε πως η εμφάνιση της Ένωσης στο διπλό στο Ηράκλειο θύμισε την εικόνα που έδειχναν οι κιτρινόμαυροι πριν τη διακοπή λόγω κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέρντε στη NOVA μετά το 0-2 επί του ΟΦΗ:

Για το αν έχει έφεση στο σκοράρισμα με τον ΟΦΗ: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις σκόραρα θυμήθηκα ότι είχα σκοράρει και στο προηγούμενο ματς. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και ότι περάσαμε δεύτεροι και πλέον πρέπει να συνεχίσουμε στον σωστό δρόμο».

Για το ότι η ΑΕΚ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις που είχε συνηθίσει προ κορονοϊού: «Θα συμφωνήσω. Ήταν μια ΑΕΚ όπως πριν τη διακοπή. Κάναμε αυτό που ζητάει ο προπονητής, να πιέζουμε και να τρέχουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ ότι χάσαμε δύο βαθμούς στο προηγούμενο ματς γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο».

Για το περιστατικό με τον Βράνιες: «Είναι φίλος μου, δεν τρέχει τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα