Διούδης: «Είμαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου, η Εθνική ο μεγάλος μου στόχος»

Διούδης: «Είμαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου, η Εθνική ο μεγάλος μου στόχος»

Gazzetta team
Διούδης: «Είμαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου, η Εθνική ο μεγάλος μου στόχος»

bet365

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Σωκράτης Διούδης, μίλησε για την σούπερ εμφάνισή του, τον Γιώργο Δώνη και φυσικά την δική του φάση που - όπως παραδέχτηκε ο ίδιος - είναι στο καλύτερό της σημείο.

Οι δηλώσεις του στη Νova:

Για το τι δεν πήγε καλά στην αρχή: «Δεν ήταν τόσο το μεσοαμυντικό κομμάτι. Το χτίσιμο του παιχνιδιού μας δεν το βγάλαμε. Είδα τους συμπαίκτες μου κουρασμένους. Είναι λογικό. Το γνωρίζουμε και προσπαθούμε να το κρύψουμε στο γήπεδο. Υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Είμαι χαρούμενος που προσωπικά βοήθησα».

Για την πιο δύσκολη επέμβαση: «Νομίζω στην αρχή στο σουτ του Μπίσεσβαρ, δεν έχω ορατότητα και την έβγαλα με τα ακροδάχτυλα. Απ’ το πρώτο λεπτό πρέπει να μπαίνεις στις συνθήκες του ματς. Είναι με τα ακροδάχτυλα γι’ αυτό είναι δύσκολη».

Για το αν αισθάνεται πως είναι σε τοπ επίπεδο: «Ναι για να είμαι ειλικρινής. Είμαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου. Με έχει βοηθήσει ο προπονητής μου που ζητά πράγματα που δεν ήθελαν άλλοι προπονητές, όπως το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια και τη συμμετοχή στο build up. Και φυσικά η καθημερινή δουλειά με τον Παναγιώτη Μαλιαρίτση τον προπονητή τερματοφυλάκων. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για τη βελτίωσή του: «Είναι τι θέλει ο κάθε προπονητής. Ο κ. Δώνης θέλει την κατοχή και την κυριαρχία. Όταν μας κλείνει ο αντίπαλος ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι ο έξτρα παίκτης. Όταν έχεις τόσες επαφές με τα πόδια, θέλει έξτρα προπόνηση για να βελτιώνεσαι».

Για τον άχαρο ρόλο στα πλέι οφ: «Διαφωνώ πως δεν έχουμε κίνητρο. Κάθε φορά που επαγγελματίες παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο και ειδικά όταν φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θέλουν τη νίκη. Θα θέλαμε να διεκδικούμε πράγματα, να βγούμε Ευρώπη. Όμως έχουμε τεράστιο κίνητρο, περιμέναμε καιρό τα παιχνίδια. Μας βοηθά πως δεν έχουμε πίεση και όταν βρούμε ρυθμό θα βγάλουμε καλύτερα πράγματα».

Για το γεγονός πως δεν επηρεάστηκαν με την υπόθεση προπονητή: «Μέσα στην ομάδα δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Σίγουρα επηρεάζει πως η διοίκηση δε θέλει να συνεχίσει με τον προπονητή. Έχουμε δουλέψει δύο χρόνια, τον ξέρουμε, έχουμε βρει χημεία και πάμε για καινούργια αρχή. Από εκεί και πέρα τα εξωαγωνιστικά τα αφήνουμε εκτός. Όσο είμαστε με τον προπονητή θα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το "Μπάτμαν": «Είναι ο αγαπημένος μου παιδικός ήρωας. Το έχω πει και οι συμπαίκτες μου με πειράζουν, γι’ αυτό έχει μείνει αυτό το παρατσούκλι».

Για το γεγονός πως τον παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και αν περίμενε πριν δύο μήνες τέτοιες εμφανίσεις:

«Ο φόβος στο μυαλό μου ήταν για την οικογένειά μου. Οι γονείς μου είναι σε επικίνδυνη ηλικία που μπορεί να κολλήσουν τον ιό. Είχα φόβο μη μεταφέρω το μικρόβιο. Ήταν μεγάλο το διάστημα καραντίνας, αλλά είχα στην άκρη του μυαλού πως θα συνεχιστεί το Πρωτάθλημα.

Η Εθνική είναι μεγάλος μου στόχος, νιώθω σε καλή κατάσταση και είμαι σε μια φάση που μπορώ να βοηθήσω. Είναι ευχάριστο να ξέρω πως ο ομοσπονδιακός με υπολογίζει και με έχει καλέσει στην ομάδα. Πάντα έχω κίνητρο όταν μπαίνω στο γήπεδο. Εκεί είναι ο καθρέφτης και πάντα προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα τη δουλειά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα