Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς απέκλεισε τον Σεμέδο από την αποστολή για το ματς με τον Αρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς απέκλεισε τον Σεμέδο από την αποστολή για το ματς με τον Αρη

bet365

Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο που απουσίαζε στην Πορτογαλία λόγω της κηδείας της νονάς του λείπει από τα 22 ονόματα της αποστολής του Μαρτίνς για το Ολυμπιακός - Άρης.

Ο Σεμέδο, όπως αναμενόταν, επρόκειτο να μείνει εκτός των βασικών πλάνων του Μαρτίνς, διότι απουσίασε από αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο Πορτογάλος κόουτς για αυτό το ματς ίσως καταλήξει σε επιλογή του 4-2-3-1.

Βασικός στη θέση του Ρούμπεν Σεμέδο θα είναι ο Παπέ Σισέ αλλά γενικά δεν αναμένονται πολλές ή μεγάλες αλλαγές στην αρχική διάταξη των Πειραιωτών. Οι 22 του Πέδρο Μαρτίνς για τον Άρη: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα