Νανγκίς: «Απλήρωτοι μισθοί και μικρές συνεννοήσεις στην Ελλάδα»!

Gazzetta team
Νανγκίς: «Απλήρωτοι μισθοί και μικρές συνεννοήσεις στην Ελλάδα»!

bet365

Ο πρώην εξτρέμ του Λεβεδειακού, Λενί Νανγκίς, σε συνέντευξή του στη Γαλλία στάθηκε στο πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στο footmercato ο Νανγκίς σχολίασε ανάμεσα στα άλλα για:

Στην Ελλάδα βρήκα πάλι τη χαρά του ποδοσφαίρου, την οποία είχα χάσει στην τελευταία μου σεζόν στη Γαλλία με τη Βαλενσιέν. Υπήρχαν και υπάρχουν μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ με ωραία γήπεδα και ζεστή ατμόσφαιρα. Έπειτα από όλα αυτά, ειλικρινά, η Ελλάδα είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Υπάρχουν όμως απλήρωτοι μισθοί, μικρές συνεννοήσεις και τα πράγματα δεν είναι τα πάντα υγιή (εννοεί το περιβάλλον). Πρέπει να τα ζήσεις για να καταλάβεις. Ήταν αρκετά διαφορετικό αυτό που γνώρισα, αλλά προσαρμόστηκα καλά. Χάρηκα το ποδόσφαιρο. Ένιωθα αληθινά καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα