Απαγορεύεται να παίρνει πέναλτι ο Ολυμπιακός;

Απαγορεύεται να παίρνει πέναλτι ο Ολυμπιακός;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta ένα άλλο μοναδικό φαινόμενο για το ελληνικό ποδόσφαιρο της…εξυγίανσης.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κουίζ για λίγους: εδώ και εφτά ολόκληρους μήνες, τέσσερις και κάτι μήνες πείτε αφαιρώντας το διάστημα της καραντίνας, έχει κερδίσει έστω ένα πέναλτι ο Ολυμπιακός σε ένα κρίσιμο σημείο παιχνιδιού του κι όχι όταν κέρδιζε 2-0 και 3-0;

Ναι, η απάντηση είναι αρνητική! Μετά την 1η Δεκεμβρίου, από το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 με το πέναλτι υπέρ του Ποντένσε (νωρίτερα είχε γίνει κι άλλο πάνω στον Πορτογάλο, αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας, δύο πέναλτι στο ίδιο ματς και δη ντέρμπι, θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!) και σε ένα σύνολο 20 αγώνων του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει όλα κι όλα τρία πέναλτι, αλλά το σημαντικότερο είναι πότε του έδωσαν αυτά τα τρία πεναλτάκια:

Στις 18 Δεκεμβρίου, στο Ολυμπιακός-Λάρισα 4-1, στο 37ο λεπτό, με το σκορ ήδη στο 3-0 υπέρ του.

Στις 12 Ιανουαρίου, στο Λαμία-Ολυμπιακός 0-4, στο 70ο λεπτό, με το σκορ ήδη στο 2-0 υπέρ του.

Στις 19 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακός-Άρης 4-2, στο 63ο λεπτό, με το σκορ ήδη στο 3-1 υπέρ του.

Συμπεράσματα:

Πρώτον, ο Ολυμπιακός παίρνει πέναλτι μόνο όταν βάζει τέσσερα γκολ και δη όταν τα παιχνίδια του είναι ήδη τελειωμένα! Όταν δηλαδή δεν χρειάζεται πέναλτι!

Δεύτερον, ο Ολυμπιακός στα 11 τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν έχει πάρει ούε καν κάποιο τέτοιο πέναλτι, σε παιχνίδι του τελειωμένο!

Προσέξτε τώρα την αντίθεση:

Ο ΠΑΟΚ στο ίδιο διάστημα, από την 1η Δεκέμβρη, έχει κερδίσει έξι πέναλτι! Πότε τα κέρδισε σε αυτά τα παιχνίδια του;

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 στο 0-0

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-1 στο 1-0 (Κ)

ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0 στο 0-0

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0 στο 0-0 (Κ)

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0 στο 1-0

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2 στο 2-2 (Κ)

Κοινώς, με τα τέσσερα από αυτά τα πέναλτι κέρδισε τέσσερα παιχνίδια του και στα δύο από αυτά πήρε πέναλτι με το σκορ στο εύθραυστο 1-0…

Ο Παναθηναϊκός πάντα στο ίδιο διάστημα, από την 1η Δεκέμβρη, έχει κερδίσει 10 πέναλτι! Πότε τα κέρδισε;

ΠΑΟ-Αστέρας 1-0 στο 0-0

Βόλος-ΠΑΟ 1-1 στο 0-0

ΠΑΟ-Λαμία 2-0 στο 0-0

ΟΦΗ-ΠΑΟ 1-1 στο 1-0

ΠΑΟ-ΠΑΣ 3-1 στο 2-1 (Κ)

Λάρισα-ΠΑΟ 0-2 στο 0-0 και στο 0-1!

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-0 στο 0-0 (Κ)

ΠΑΟ-Αγρίνιο 3-1 στο 2-0

Αστέρας-ΠΑΟ 1-1 στο 0-0

Από τα δέκα πέναλτι, τα έξι κερδισμένα του ΠΑΟ ήταν με το αποτέλεσμα στο 0-0, το ένα ενώ έχανε ο ΠΑΟ 0-1, το ένα ενώ κέρδιζε 1-0 και με το ένατο πέναλτι πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο.

Η ΑΕΚ πάντα στο ίδιο διάστημα, από την 1Η Δεκέμβρη, έχει κερδίσει κι αυτή έξι πέναλτι, όπως κι ο ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ-Πανιώνιος 5-0 στο 2-0

ΑΕΚ-Αστέρας 2-1 στο 0-0

ΑΕΚ-Αγρίνιο 3-1 στο 0-0 και στο 2-1!

Αστέρας-ΑΕΚ 1-1, στο 1-0 (Κ)

ΑΕΚ-Αγρίνιο 4-0, στο 3-0 (Κ)

Από τα έξι πέναλτι, τα δύο ήταν με το αποτέλεσμα στο 0-0, το ένα ενώ έχανε η ΑΕΚ 0-1 και το άλλο ενώ κέρδιζε στο γκολ (2-1).

Κάνετε τη σύγκριση με τον Ολυμπιακό και…γελάστε ελεύθερα! Α, δεν υπολογίζω καν τα πέναλτι που κέρδισαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και τα έχασαν!!!

Λέτε να έχει...απαγορευθεί να παίρνει πέναλτι ο Ολυμπιακός και...δεν το ξέρουμε;

Άσχετο: ο Ολυμπιακός πάει να φέρει δεξί μπάκαρο, εφόσον τελικά αποχωρήσει ο Ομάρ…

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1266101940167073792

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.