«Δεν έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό για Ζαχίντ»

«Δεν έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό για Ζαχίντ»

«Δεν έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό για Ζαχίντ»

bet365

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, αναφορικά με το μέλλον του Γκαγιάς Ζαχίντ αφήνουν στον ΑΠΟΕΛ τονίζοντας πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την κυπριακή ομάδα να έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο δανεισμός του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό εκπνέει στα τέλη του μήνα. Το ποσό που προβλέπεται να καταβάλουν οι «πράσινοι» για να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον 25χρονο άσο αγγίζει το 1.6 εκατ. ευρώ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τους «πράσινους» για τον Ζαχίντ.

«Eιναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι 30 Ιουνίου. Θα μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό για το τι θα γίνει. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για άρνηση του ΑΠΟΕΛ. Δεν μιλήσαμε καν με τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα