«Σε προχωρημένες συζητήσεις Ελαμπντελαουί-Γαλατασαράι», επιμένουν στη Γαλλία (pic)

«Σε προχωρημένες συζητήσεις Ελαμπντελαουί-Γαλατασαράι», επιμένουν στη Γαλλία (pic)

bet365

Γάλλος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδον συζητήσεων με την Γαλατασαράι.

Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Ολυμπιακό εκπνέει σε λίγες μέρες.

Οι δύο πλευρές ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια κι αν επιθυμεί ο παίκτης μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει.

Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Manu Lonjon, «ο Νορβηγός Διεθνής είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατασαράι».

Ο 28χρονος μπακ μετρά στο Λιμάνι 162 ματς με 11 γκολ και 14 ασίστ και μένει να δούμε αν θα ανανεώσει με τους «ερυθρόλευκους» ή όχι!

Ο ίδιος δημοσιογράφος στα τέλη Απριλίου είχε φέρει το θέμα στην επιφάνεια.

Ο παίκτης, πρόσφατα δήλωσε για το θέμα του συμβολαίου του:

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τα ΜΜΕ γιατί φαίνεται πως γνωρίζουν περισσότερα και από εμένα. Έχω εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο από το ξεκίνημα της σεζόν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα, καθώς περνάει ο καιρός. Τα συναισθήματα μου δεν άλλαξαν από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Περιμένω να δούμε τι θα συμβεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα