Αουγκούστο: «Να δουλέψουμε πιο σκληρά και αλλάξουμε ρόλο στα πλέι οφ»

Αουγκούστο: «Να δουλέψουμε πιο σκληρά και αλλάξουμε ρόλο στα πλέι οφ»

Gazzetta team
Αουγκούστο: «Να δουλέψουμε πιο σκληρά και αλλάξουμε ρόλο στα πλέι οφ»

bet365

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.
Το Κύπελλο Γερμανίας παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Βραζιλιάνος μέσος, που έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού του στον οπίσθιο χιαστό, μπορεί να μην έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από το πέρασμα του στην Κορίνθιανς, ωστόσο βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει τον πρώτο του χρόνο στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν λίγο περίπλοκα, γιατί όλα είναι διαφορετικά σε σχέση με τη Βραζιλία. Όμως οι συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ με βοήθησαν αμέσως να προσαρμοστώ, όλοι στην ομάδα ήταν καλοί μαζί μου. Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου θα νιώθω ακόμα καλύτερα και σαν στο σπίτι μου στην Ελλάδα», υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Lance» τονίζοντας πως οι συμπατριώτες του που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα «είναι πηγή έμπνευσης για εμένα. Αγωνίστηκαν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ κάποιοι έκαναν πετυχημένη πορεία και στην Ελλάδα. Ελπίζω να αφήσω και εγώ το στίγμα μου».

Αναφερόμενος στη διαδικασία των πλέι οφ και τα μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω του Covid-19 ο Αουγκούστο σημείωσε: «Τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι λίγο περίπλοκα. Μας πλήγωσε το γεγονός ότι δεν καταφέραμε φέτος να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Το μυστικό για να τα καταφέρουμε είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά και να αναζητήσουμε τον ρόλο μας σε αυτές τις διοργανώσεις. «Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πολύ παθιασμένος, ειδικότερα στα ντέρμπι. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Μοιάζουν αρκετά με τα ντέρμπι της Βραζιλίας, όμως εδώ είναι ακόμα πιο σημαντικά. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις χωρίς κόσμο, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε σε αυτό λόγω των συνθηκών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα