Εκδικάστηκε η έφεση για την ποινή σε Μελισσανίδη

Εκδικάστηκε η έφεση για την ποινή σε Μελισσανίδη

Gazzetta team
Εκδικάστηκε η έφεση για την ποινή σε Μελισσανίδη

bet365

Την Τετάρτη (10/6) το απόγευμα έλαβε χώρα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η εκδίκαση για την τιμωρία που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Το Κύπελλο Γερμανίας παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για οκτώ μήνες για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Άρη με τον Πορτογάλο διαιτητή, ενώ στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΑΕΚ είχε ασκήσει έφεση, η οποία εκδικάστηκε την Τετάρτη (10/6) το απόγευμα ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι κιτρινόμαυροι στην υπερασπιστική τους γραμμή τόνισαν πως το περιστατικό στα αποδυτήρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν συνέβη ποτέ και πως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τις κάμερες, προσθέτοντας πως όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα δεν έχουν λάβει χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το προεδρείο δεν αναφέρθηκε κάτι για υποβολή υπομνημάτων, ούτε και πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της απόφασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα