Αστέρας Τρίπολης: Πρωτοπορεί και μετατρέπει τις διαφημιστικές πινακίδες σε... κερκίδα!

Αστέρας Τρίπολης: Πρωτοπορεί και μετατρέπει τις διαφημιστικές πινακίδες σε... κερκίδα!

bet365

Μπορεί η είσοδος στον κόσμο να μην επιτρέπεται λόγω του κορονοϊού, αλλά ο Αστέρας βρήκε έναν πρωτοποριακό, για τα ελληνικά δεδομένα, τρόπο να έχει την παρουσία των φιλάθλων του κοντά στο ματς με τον Πανιώνιο!

Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Δώστε δύναμη στην ομάδα σαν... να είστε εκεί», μ' αυτό το μήνυμα οι Αρκάδες ζητούν από τον κόσμο από της ομάδας να στείλουν την φωτογραφία τους ώστε να πάρουν θέση στην κερκίδα που θα δημιουργήσουν με την βοήθεια των διαφημιστικών πινακίδων.
Η ενημέρωση της ομάδας:
Οι διαφορετικές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων λόγω του κορονοϊού απαγορεύουν την παρουσία των φιλάθλων στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες μας δεν θα μπορούν να σας έχουν στο πλευρό τους!
Στείλτε μέχρι το πρωί της Πέμπτης την selfie φωτογραφία σας στο messenger, στον λογαριασμό της ομάδας στο Facebook κι εμείς θα φροντίσουμε οι παίκτες να έχουν μαζί τους στη διάρκεια του αγώνα τη δύναμη του προσώπου σας!
Οι διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου μας αυτή την Δευτέρα (15/06) στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο γίνονται η δική σας κερκίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα