Με αυτογκόλ, «στημένα» και καραμπόλες η ισορροπία τρόμου Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ!

Με αυτογκόλ, «στημένα» και καραμπόλες η ισορροπία τρόμου Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ!

Με αυτογκόλ, «στημένα» και καραμπόλες η ισορροπία τρόμου Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta πώς έχει διαμορφωθεί η πλήρη ισορροπία στα αποτελέσματα των ντέρμπι Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ εδώ και έξι χρόνια!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όταν μιλάμε για ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια, ανεξαρτήτως έδρας, ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό: ότι όλα κρίνονται σε μία τρίχα!

Κατ΄ αρχάς, τέσσερα τέτοια παιχνίδια έχουν αυτογκόλ! Με…κορυφαίο εκείνο των Βούκοβιτς-Γιαννιώτη στο περσινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1, που ουσιαστικά έκρινε και τον τίτλο! Αλλά κι ο Ολυμπιακός φέτος κέρδισε στην Τούμπα 1-0 με αυτογκόλ του Γιαννούλη, ενώ προηγήθηκε και 2-0 με αυτογκόλ του Καντουρί στην ήττα του 2-3 στο Κύπελλο πάλι στην Τούμπα! Κι είχε ισοφαρίσει 1-1 με αυτογκόλ του Βαρέλα στη νίκη του 2-1 στο Καραϊσκάκη το 2016! Ακόμη και στο περσινό 3-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το τρίτο γκολ, του Άκπομ, σαν αυτογκόλ ήταν, με τον σκόρερ να κλέβει την μπάλα μέσα από τα πόδια του Σισέ!

Τα δε γκολ από στατικές φάσεις, άλλο τίποτα:

Ο ΠΑΟΚ φέτος στο 1-1 στο Καραϊσκάκη προηγήθηκε με τον Ίνγκασον από εκτέλεση φάουλ. Στο 2-0 στην Τούμπα το 2017 άνοιξε το σκορ με τον Σάκχοφ από κόρνερ. Το 2016 στην ήττα του 1-2 στο Καραϊσκάκη άνοιξε το σκορ με γκολ του Βαρέλα από κόρνερ.

Ο δε Ολυμπιακός κέρδισε στο Καραϊσκάκη 1-0 με γκολ του Ένγκελς μετά από κόρνερ και κόντρες! Και ισοφάρισε 1-1 στη νίκη του 2-1 για το Κύπελλο το 2016 με τον Καμπιάσο από εκτέλεση κόρνερ. Ακόμη δε και το δεύτερο του γκολ στο 2-0 στην Τούμπα το 2015 ήταν από τον Μιλιβόγεβιτς μετά από κόρνερ!

Πέναλτι; Ο ΠΑΟΚ φέτος κέρδισε 3-2 στο Κύπελλο με πέναλτι του Πέλκα. Κι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο Καραϊσκάκη 1-1 με πέναλτι του Βαλμπουενά.

Καραμπόλες; Ο ΠΑΟΚ φέτος στο 3-2 του Κυπέλλου μείωσε με τον Πέλκα μετά από καραμπόλες της μπάλας σε Σισέ και Σεμέδο! Ο ΠΑΟΚ πέρσι στο 3-1 της Τούμπας προηγήθηκε με σουτ του Βιεϊρίνια και κοντράρισμα της μπάλας στο πόδι του Νάτχο.

Όλα αυτά, βέβαια, αντανακλώνται και στα αποτελέσματα, δημιουργώντας μία ισορροπία τρόμου! Στα εννιά τελευταία παιχνίδια ανάμεσα τους, έχουν από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (δεν μετράω το 3-0 του Ολυμπιακού άνευ αγώνα, με τον τραυματισμό του προπονητή του, ούτε το επίσης άνευ αγώνος 3-0 όταν δεν κατέβηκε να παίξει στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη). Αν θέλετε αλλιώς, στα 16 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα τους έχουν από εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες! Μιλάμε τώρα από το 2014 μέχρι σήμερα, γιατί νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε μεγάλο προβάδισμα.

Να προσέξουμε πόσο σπάνιο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία! Μία υπάρχει στην Τούμπα και μία στο Καραίσκάκη! Από τις εφτά νίκες του Ολυμπιακού οι τέσσερις ήταν στο Καραϊσκάκη κι οι τρεις στην Τούμπα! Κι από τις εφτά νίκες του ΠΑΟΚ οι πέντε ήταν στην Τούμπα και οι δύο στο Καραϊσκάκη!

Το φοβερό είναι ότι ενώ οι δύο ομάδες έχουν παίξει φέτος ήδη τρεις φορές, δύο στην Τούμπα και μία στο Καραϊσκάκη, τους περιμένουν μέσα στον Ιούνιο άλλα τρία παιχνίδια, ένα στην Τούμπα, το αυριανό και δύο στο Καραϊσκάκη!

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1269046341721706498

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.