Σενάριο από Ιταλία για ΑΕΚ και Ενομπακάρε (vid)

Σενάριο από Ιταλία για ΑΕΚ και Ενομπακάρε (vid)

Gazzetta team
Σενάριο από Ιταλία για ΑΕΚ και Ενομπακάρε (vid)

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ΑΕΚ και Μπεσίκτας έχουν στη λίστα τους τον 22χρονο Νιγηριανό επιθετικό που έχει μείνει ελεύθερος από τη Γουλβς.

Συγκεκριμένα το Tuttomercato υπογραμμίζει ότι ο Μπράιτ Ενομπακάρε ίσως συνεχίσει την καριέρα του εκτός Αγγλίας καθώς τόσο η ΑΕΚ όσο και η Μπεσίκτας εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Ενομπακάρε, οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά πτέρυγα, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, έχει βγει από τις ακαδημίες της Γουλβς και την τελευταία πενταετία έχει αγωνιστεί ως δανεικός και σε Κιλμάρνκοκ, Κόβεντρι και Γουίγκαν. Φέτος πραγματοποίησε μόλις τρεις συμμετοχές με τη Γουίγκαν όπου αγωνιζόταν δανεικός ως τον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα