Παναθηναϊκός: «Ελλάδα ή Τουρκία ο Αϊτόρ»

Παναθηναϊκός: «Ελλάδα ή Τουρκία ο Αϊτόρ»

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Ελλάδα ή Τουρκία ο Αϊτόρ»

bet365

Μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας βρίσκεται ο Αϊτόρ, όπως αναφέρουν στην Ισπανία.

Στο κόλπο της απόκτηση τους Αϊτόρ παραμένει ο Παναθηναϊκό σύμφωνα με τους Ισπανούς. Οι Ίβηρες, αναφέρουν πως η Σαραγόσα δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του περισσότερο, με τον ποδοσφαιριστή να καταλήγει ή στην Ελλάδα ή στην Τουρκία.

Στο ισπανικό δημοσίευμα αναφέρεται: «Η Σαραγόσα ψάχνει για τουλάχιστον ένα ακόμη ακραίο μεσοεπιθετικό, αλλά αυτός φαίνεται ότι δεν θα είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που είναι πλέον ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Τβέντε.

Παρότι η περίπτωση του Αϊτόρ αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή της Σαραγόσα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος άσος θα έχει ως προορισμό την Τουρκία ή την Ελλάδα. Η καλύτερη οικονομική προσφορά που έχει είναι από την τουρκική Μπεσίκτας, αλλά στο κόλπο είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η Σίβασπορ και η Τραμπζονσπόρ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα