«Προτάθηκαν στην ΑΕΚ οι ΜακΓκρι και Πετράτος»

«Προτάθηκαν στην ΑΕΚ οι ΜακΓκρι και Πετράτος»

Gazzetta team
«Προτάθηκαν στην ΑΕΚ οι ΜακΓκρι και Πετράτος»

bet365

Δύο μέσοι από την Αυστραλία έχουν προταθεί στην ΑΕΚ σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό στη χώρα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Soccer Stoppage Time αυστραλιανού ραδιοφώνου, ο 27χρονος κεντρικός μέσος που αγωνίζεται και ως δεξί εξτρέμ, Δημήτρης Πετράτος και ο 21χρονος κεντρικός χαφ Ράιλι ΜακΓκρι (φωτό), έχουν προταθεί στην Ένωση. Μάλιστα, όπως τονίστηκε, η ΑΕΚ έχει εξετάσει με ενδιαφέρον την περίπτωση του δεύτερου.

Ο ομογενής Πετράτος αγωνίζεται στους Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ Τζετς και έχει συμβόλαιο ως το 2022, ενώ ο ΜακΓκρι παίζει στην Αντελαϊντ Γιουνάιτεντ και δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΜακΓκρι είχε περάσει από την Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, από την οποία έφυγε το περσινό καλοκαίρι έναντι 1 εκατ. ευρώ, επιστρέφοντας στην Αυστραλία.

Τη φετινή σεζόν ο Πετράτος μετράει 23 συμμετοχές με 5 γκολ και 8 ασίστ, ενώ ο ΜακΓκρι 21 συμμετοχές, με 12 γκολ και 6 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα