«Δύο ακόμα ομάδες εκτός της ΑΕΚ ενδιαφέρονται για Σιμάνσκι»

«Δύο ακόμα ομάδες εκτός της ΑΕΚ ενδιαφέρονται για Σιμάνσκι»

Gazzetta team
«Δύο ακόμα ομάδες εκτός της ΑΕΚ ενδιαφέρονται για Σιμάνσκι»

bet365

Ρωσικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως εκτός της ΑΕΚ, μία ομάδα από το Βέλγιο και μια από τη Γερμανία έχουν μπει στο... κόλπο για τον Πολωνό μέσο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές μέσω του ατζέντη του Νταμιάν Σιμάνσκι με την Αχμάτ Γκρόζνι προσπαθώντας να πετύχει ένα καλύτερο deal με τη ρωσική ομάδα για την απόκτηση του Πολωνού μέσου με κανονική μεταγραφή. Η οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ και η ΑΕΚ προσπαθεί να ρίξει αυτό το ποσό όσο είναι δυνατό.

Την ίδια στιγμή από τη Ρωσία κάνουν λόγο για δύο ακόμα ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Σιμάνσκι. Σύμφωνα με το soccer.ru ένας μεγάλος βελγικός σύλλογος και μια ομάδα από την Bundesliga φέρονται να έχουν κάνει κρούση και όπως τονίζεται στο δημοσίευμα να είναι διατεθειμένες να προσφέρουν ένα μεγαλύτερο ποσό σε σχέση με την ΑΕΚ. Μένει να φανεί βεβαίως αν κάτι τέτοιο ευσταθεί. Πάντως από την πλευρά του παίκτη αυτό που προέκυπτε το τελευταίο διάστημα ήταν ότι θα γίνουν τα πάντα προκειμένου ο Σιμάνσκι να παραμείνει στην Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα