Ζέκα: «Έκλαιγα όλη μέρα όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό, δεν ήθελα να αποχωρήσω»

Ζέκα: «Έκλαιγα όλη μέρα όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό, δεν ήθελα να αποχωρήσω»

Ζέκα: «Έκλαιγα όλη μέρα όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό, δεν ήθελα να αποχωρήσω»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλική ιστοσελίδα εκφράζοντας με μοναδικό τρόπο την αγάπη, αλλά και την αφοσίωση του στον Παναθηναϊκό.

O άσος της Κοπεγχάγης μιλώντας στην ιστοσελίδα Bolanarede.pt αναφέρθηκε στην εποχή που μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν πίστευε ούτε ο ίδιος που είχε έρθει, ενώ θυμήθηκε και τα λόγια του Ζεσουάλντο Φερέιρα πριν από το πρώτο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν ήθελε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως έκλαιγε όλη μέρα! Ο Ζέκα, όπως παραδέχθηκε δεν είχε ούτε καν φανταστεί πως θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

«Δεν το πίστευα όταν μεταπήδησα στον Παναθηναϊκό. Διέθετε πολλούς ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα βρίσκομαι στα ίδια αποδυτήρια με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα».

Ο 32χρονος μέσος εξήγησε πως σφυρηλατήθηκε η σχέση λατρείας με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

«Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ήταν ο καλύτερος προπονητής της καριέρας μου. Στο πρώτο μου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο κόουτς με ρωτούσε εάν φοβόμουν για να μην αγωνιστώ. Του είπα πως είμαι εντάξει και μου απάντησε πως 'δεν είναι πόλεμος, είναι απλά ένα παιχνίδι'. Μάλιστα σκόραρα κόντρα στον Ολυμπιακό και ήταν απίστευτο. Ο κόσμος άρχισε να με γουστάρει μετά από αυτό και έχτισα μια υπέροχη σχέση με τους οπαδούς».

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε την φανέλα με το Νο 10 στον Παναθηναϊκό, ενώ περιέγραψε τα συναισθήματα του, όταν έπειτα από έξι χρόνια αποχώρησε από τους «πράσινους» για λογαριασμό της Κοπεγχάγης.

«Το να αφήσω τον Παναθηναϊκό ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου. Η ομάδα χρειάζονταν τα λεφτά. Η καρδιά μου είχε διαφορετική άποψη. Έκλαιγα όλη μέρα όταν έφυγα. Μπορεί να μην κατέκτησα κάποιο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, αλλά άφησα το στίγμα μου στους οπαδούς της ομάδας. Μάλιστα, δεν ήθελα τη φανέλα με το Νο 10 στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή».

Ο Ζέκα αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Κώστα Κατσουράνη, αλλά και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο κόσμος στην Ελλάδα.

«Όταν πηγαίνω για να αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδας, μιλάω πολύ με τον Κώστα Κατσουράνη. Συζητάμε για οικογενειακά θέμα, αλλά και για αθλητισμό. Στην Ελλάδα ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως Έλληνα».

Τέλος σε ερώτηση για την πορτογαλική ομάδα που ταιριάζει περισσότερο απάντησε: «Τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν με αυτά της Σπόρτινγκ στην παρούσα φάση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα