Παναθηναϊκός: Θλάση κι ένα μήνα εκτός ο Περέα

Παναθηναϊκός: Θλάση κι ένα μήνα εκτός ο Περέα

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Θλάση κι ένα μήνα εκτός ο Περέα

bet365

Τραυματίας αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας ο Περέα στον Παναθηναϊκό ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για ένα μήνα, ενώ με πρόβλημα ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα και οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Νατζ!

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Δευτέρα, καθώς ο Χουάν Περέα σε μια υπερέκταση του ποδιού του στη διάρκεια του παιχνιδιού, τραυματίστηκε στο δικέφαλο. Μετά τον υπέρηχο που έκανε φάνηκε πως έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός για ένα μήνα.

Επίσης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης γιατί ένιωσε σφίξιμο στη λαγοκνημιαία ταινία και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης αύριο. Το ίδιο θα συμβεί με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Επίσης ο Ντομινίκ Νατζ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε θεραπεία. Τέλος οι Πούγγουρας, Μπεκ διατηρήθηκαν σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα