Μάντζιος: «Ποδοσφαιρικό μου σπίτι ο Πανιώνιος, η Λαμία έχει τον πρώτο λόγο»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Ποδοσφαιρικό μου σπίτι ο Πανιώνιος, η Λαμία έχει τον πρώτο λόγο»

bet365

Για τις πιθανότητες να μείνει στη Λαμία και τη νέα χρονιά μίλησε ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Άκης Μάντζιος, τονίζοντας πως οι Λαμιώτες έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό του σπίτι τον Πανιώνιο.

Ο έμπειρος προπονητής της Λαμίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 αναφέροντας αρχικά για την έως τώρα χρονιά με τους «κυανόλευκους»: «Από τη στιγμή που ήρθαμε κάναμε πορεία για να βγούμε στο Europa League. Στις λεπτομέρειες δεν είμαστε στα play offs. Στα ματς που απομένουν θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά θα τσεκάρουμε και κάποια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Έχουν γίνει κάποιες κουβέντες, αλλά δεν έχουμε τίποτα δεδομένο. Όλα θα εξαρτηθούν από τι θέλει η κάθε πλευρά. Είχαμε άριστη συνεργασία και σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει η Λαμία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως «στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο να πάει ένας Έλληνας προπονητής γιατί δεν έχουν σε υπόληψη το ποδόσφαιρό μας. Κάθε χρόνο το ποδόσφαιρό μας είναι και χειρότερο. Δεν ξέρω αν έχουμε πιάσει πάτο, αλλά είμαστε χαμηλά».

Για τον Πανιώνιο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εκεί: «Ποδοσφαιρικά είναι το σπίτι μου ο Πανιώνιος, έχουν γίνει αρκετά λάθη, το πρόβλημα είναι κυρίως οικονομικό».

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι φέτος το παίρνει δίκαια ο Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα