ΠΑΟΚ: Η επιμονή των Ρουμάνων και… η πρόταση για Κιντρίς

ΠΑΟΚ: Η επιμονή των Ρουμάνων και… η πρόταση για Κιντρίς

ΠΑΟΚ: Η επιμονή των Ρουμάνων και… η πρόταση για Κιντρίς

bet365

Νέα δημοσιεύματα στη Ρουμανία αναφέρονται γύρω από τον ΠΑΟΚ και τον Αντρέι Κιντρίς, υποστηρίζοντας πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν μια σημαντική πρόταση για τον 21χρονο διεθνή Ρουμάνο στόπερ.

Μοιάζει οξύμωρο ο ΠΑΟΚ των Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι και των νεαρών ταλαντούχων, Μιχαηλίδη, Διαμαντή, να ενδιαφέρεται τόσο έντονα για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, έστω κι αν αυτός είναι μόλις 21 χρονών και ενδεχομένως να φαντάζει μια καλή επένδυση για το μέλλον.

Κι όμως, οι Ρουμάνοι επιμένουν και σήμερα (31/5) ότι οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι το φαβορί και μάλιστα έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση προς την απόκτηση του στόπερ της Μποτοσάνι, Αντρέι Κιντρίς.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «ziare.com», «μία ενδεχόμενη πώληση θα έλυνε τα οικονομικά προβλήματα της Μποτοσάνι», η οποία δεν θέλει περισσότερες από 200 χιλιάδες ευρώ για να παραχωρήσει το νεαρό διεθνή Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό.

«Ένας μάνατζερ μου ζήτησε να πάω να διαπραγματευτώ την πώληση του Τσίντρις σε μία ομάδα της Ισπανίας, που πρόσφερε 120 χιλιάδες ευρώ για τον δανεισμό του, με οψιόν αγοράς. Έχω όμως και μία πολύ καλή γραπτή πρόταση από άλλη χώρα. Κατά τη γνώμη μου, η πιο σοβαρή προσφορά είναι από την Ελλάδα», υποστήριξε ο πρόεδρος της Μποτοσάνι, Βαλέριου Ιφτίμε, σε δηλώσεις του αναφορικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κιντρίς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα