Μουφί στο gazzetta.gr: «Ο μάνατζερ μου μιλάει με Ολυμπιακό και άλλη μια ομάδα»

Μουφί στο gazzetta.gr: «Ο μάνατζερ μου μιλάει με Ολυμπιακό και άλλη μια ομάδα»

Μουφί στο gazzetta.gr: «Ο μάνατζερ μου μιλάει με Ολυμπιακό και άλλη μια ομάδα»

bet365

Ο δεξιός μπακ της Τοντέλα, Φαχντ Μουφί μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τονίζοντας πως ο ατζέντης του μιλάει με τους «ερυθρόλευκους», δίχως ωστόσο να βιάζεται για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Μαροκινός μπακ επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει πως η υπόθεση της μεταγραφής του δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται από τον Τύπο βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ο 24χρονος Μαροκινός διεθνής προέρχεται από την πιο ώριμη σεζόν την καριέρας του έχοντας καταγράψει στην Primeira Liga της Πορτογαλίας 21 συμμετοχές και 1 ασίστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να τελεσφορήσει η απόκτηση του, σε περίπτωση που ο Ομάρ αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην παίκτης της Σεντάν μιλώντας στο gazzetta.gr παραδέχθηκε πως ο μάνατζερ του έχει επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά σημείωσε πως δεν υπάρχει στην παρούσα φάση κάτι συγκεκριμένο. Παράλληλα επεσήμανε πως στην παρούσα φάση προέχει η μάχη που δίνει η Τοντέλα για να διατηρηθεί στην μεγάλη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

«Ο μάνατζερ μου μιλάει με τον Ολυμπιακό και έναν άλλο σύλλογο. Δεν ξέρω κάτι προς το παρόν. Θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσω την σεζόν με την Τοντέλα και στη συνέχεια θα αποφασίσω. Προτεραιότητα μου σε αυτή τη φάση να κρατήσουμε την ομάδα ομάδα στην ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Είμαι προσηλωμένος σε αυτό τον στόχο. Όταν ολοκληρωθεί σεζόν σε συνεργασία με τον μάνατζερ μου θα αποφασίσουμε για το μέλλον μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα