Παναθηναϊκός: Ο νέος πανηγυρισμός, στη μετά κορονοϊού εποχή

Παναθηναϊκός: Ο νέος πανηγυρισμός, στη μετά κορονοϊού εποχή

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο νέος πανηγυρισμός, στη μετά κορονοϊού εποχή

bet365

Να και ο πρώτος πρωτότυπος πανηγυρισμός των παικτών του Παναθηναϊκού, στη μετά κορονοϊού εποχή, όπου απαγορεύονται... συναθροίσεις, ασπασμοί, χαιρετισμοί και εναγκαλισμοί...

Ο κορονοϊός άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας και παρότι το ποδόσφαιρο κάνει... προθέρμανση πριν από το restart στην Ελλάδα, οι συνθήκες διεξαγωγής του θα διαφέρουν σε πολλά, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στο "Γ. Καλαφάτης" μόλις πριν από λίγες ημέρες άρχισαν και τα προπονητικά «διπλά» και σήμερα... λανσαρίστηκε και ο πρώτος πανηγυρισμός στη μετά κορονοϊού εποχή!

Τα μέλη της νικήτριας του μίνι τουρνουά ομάδας (αποτελούμενη από τους Ινσούα, Κολοβό, Κουρμπέλη, Ζαχίντ, Καμπετσή, Θεοχάρη και Νούνες) πόζαραν ως... θριαμβευτές, χαμογελαστοί και... κρατώντας αποστάσεις. Ποιος ξέρει, ίσως να τον δούμε αυτόν τον πανηγυρισμό από τους παίκτες του Παναθηναίκού και στα... κανονικά παιχνίδια που αρχίζουν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα highlights του σημερινού μίνι τουρνουά τεσσάρων ομάδων στο Κορωπί, όπου ξεχωρίζει το καταπληκτικό γκολ του... ανανεωμένου Ηλία Χατζηθεοδωρίδη με βολ πλανέ, αλλά και ορισμένες από τις εύστοχες τελικές προσπάθειες του Καρλίτος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα