ΠΑΟΚ: Πολλοί οι μνηστήρες για Μενσά

ΠΑΟΚ: Πολλοί οι μνηστήρες για Μενσά

bet365

Ο Μπερνάρ Μενσά βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» δεν παίζουν μόνοι τους στην συγκεκριμένη υπόθεση. Ενδιαφέρον και από δύο ρωσικές ομάδες.

Η περίπτωση του Γκανέζου μέσου της Καϊσερίσπορ έχει εξεταστεί και αναλυθεί από τους νταμπλούχους Ελλάδας, είναι μια υπόθεση που ενδεχομένως να τους απασχολήσει μέσα στο καλοκαίρι, σίγουρα όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς αναζητείται η ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Στην πατρίδα του 25χρονου «οχταριού» μπορεί να έγραψαν ότι ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση 6.000.000 ευρώ, ωστόσο από τη Μικράς Ασίας δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση, άλλωστε υπάρχει η σημαντική αγωνιστική υποχρέωση με την ολοκλήρωση της σεζόν σε Ελλάδα και Τουρκία, ενώ τον συγκεκριμένο ποσό φαντάζει υπερβολικά μεγάλο για τα τωρινά (νέα) δεδομένα.

Αν η Καϊσερίσπορ υποβιβαστεί θα αλλάξουν τα δεδομένα της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης για τον ΠΑΟΚ (που έχει να λαμβάνει ένα ποσό από την τουρκική ομάδα για τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε), με αρκετές ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή Γκανέζο χαφ, το συμβόλαιο του οποίου έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το όνομα του Μενσά έχει αναφερθεί στα ρεπορτάζ των τριών ομάδων (Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε) της Κωνσταντινούπολης, ενώ και από τη Ρωσία, η Λοκομοτίβ και η Σπαρτάκ Μόσχας είναι μεταξύ των ομάδων που θα ήθελαν να τον εντάξουν αυτό το καλοκαίρι στο ρόστερ τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα