Το DRC έκρινε ότι η τωρινή ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς

Το DRC έκρινε ότι η τωρινή ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς

Το DRC έκρινε ότι η τωρινή ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς

bet365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA εκτίμησε ότι η τωρινή ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς κι έτσι δικαίωσε τον Τζόν Ίμπε επιδικάζοντας ποσό της τάξεως των 215.000 ευρώ δίχως να υπολογίζονται οι τόκοι.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η επιχειρηματολογία της πλευράς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή δεν διέφερε με την αντίστοιχη του Ντιόγκο Σιστόν ο οποίος επίσης δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA.

Για την ακρίβεια, η πλευρά του Τζον Ίμπε ισχυρίστηκε ότι η ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό που προέβλεπε η σύμβαση που είχε υπογράψει τη σεζόν 2013-14.

Το επιχείρημα έγινε δεκτό από την Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς στην απόφασή της αναφέρει ότι οι δύο εταιρίες χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο, έχουν τα ίδια χρώματα, αγωνίζονται στο ίδιο Πρωτάθλημα, έχουν την ίδια διεύθυνση και κατ’ επέκταση θεώρησε ότι υπάρχει αθλητική διαδοχική.

Λόγω αυτής υποχρεώνει τους «κίτρινους» να καταβάλλουν στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 215.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα