Το DRC έκρινε ότι η τωρινή ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς

Το DRC έκρινε ότι η τωρινή ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς

Το DRC έκρινε ότι η τωρινή ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς

bet365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA εκτίμησε ότι η τωρινή ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς κι έτσι δικαίωσε τον Τζόν Ίμπε επιδικάζοντας ποσό της τάξεως των 215.000 ευρώ δίχως να υπολογίζονται οι τόκοι.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η επιχειρηματολογία της πλευράς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή δεν διέφερε με την αντίστοιχη του Ντιόγκο Σιστόν ο οποίος επίσης δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA.

Για την ακρίβεια, η πλευρά του Τζον Ίμπε ισχυρίστηκε ότι η ΠΑΕ Άρης είναι συνέχεια της παλιάς και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό που προέβλεπε η σύμβαση που είχε υπογράψει τη σεζόν 2013-14.

Το επιχείρημα έγινε δεκτό από την Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς στην απόφασή της αναφέρει ότι οι δύο εταιρίες χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο, έχουν τα ίδια χρώματα, αγωνίζονται στο ίδιο Πρωτάθλημα, έχουν την ίδια διεύθυνση και κατ’ επέκταση θεώρησε ότι υπάρχει αθλητική διαδοχική.

Λόγω αυτής υποχρεώνει τους «κίτρινους» να καταβάλλουν στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 215.000 ευρώ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED